ReNews.plQBusiness.plKontakt Spotkania biznesowe Polityka cookies Partnerzy Newsletter Reklama O nas
renews.pl
spotkania biznesowe
 

O NAS

OFERTA

NEWSLETTER

SPOTKANIA

KONTAKT


Partnerzy:
WCL

Paweł Oszczyk

giełda

„Szef Roku” Gault and Millau 2016 Paweł Oszczyk dołączy do MAKRO Polska. Szef kuchni restauracji La Rotisserie od sierpnia obejmie stanowisko kierownika działu ds. grupy klientów HoReCa.


W MAKRO Polska Paweł Oszczyk będzie odpowiedzialny za tworzenie, realizację i komunikację strategii oraz inicjatyw sprzedażowych dedykowanych określonym grupom klientów HoReCa. Od sierpnia br. będzie także dbać o rozpoznawanie potrzeb klientów i zapewnianie najwyższych standardów obsługi.


Paweł Oszczyk to znany i ceniony szef kuchni, który doświadczenie zdobywał m.in. w uznanej restauracji Miramonti l`Altrowe we Włoszech czy w Le Royal Meridien Bristol Hotel i restauracji Malinowa w Polsce. Od 2004 roku związany był z Mamaison Hotel Le Regina Warsaw, gdzie stworzył i prowadził autorską restaurację La Rotisserie. Zdobywca srebrnego medalu w Second Regional Contest of European Flavours we Francji oraz wyróżnienia Prix du Chef de l’Avenir – Kucharz Przyszłości przyznanego przez Międzynarodową Akademię Gastronomiczną. W 2015 roku został uhonorowany tytułem „Szefa Roku” Żółtego Przewodnika Gault&Millau Polska. Jest także liderem opinii oraz mentorem dla przyszłych szefów kuchni, których wspiera jako członek Rady Programowej programu "Szef dla Młodych Talentów" organizowanego przez MAKRO Polska.


Źródło: MAKRO Polska

23.05.2017


Tagi: Paweł Oszczyk, kierownik działu ds. grupy klientów HoReCa